Hair By Steenholdt

Ida Steenholdt

Jeg er uddannet i Esbjerg i 2007. Jeg har i starten af 2022 åbnet min egen lille forretning hvor jeg er mig selv. Hos mig er der ro og mulighed for at slappe af, jeg har kun en kunde af gangen og har derfor mulighed for at sætte mine kunder i centrum. Jeg har tidligere drevet IC Hairstyle i 9 år med ansatte og elever. Sideløbende har jeg undervist som freelancer for IdHair i 4 år, og undervist 2 år på frisørskolen Rybners i Esbjerg, så jeg er vant til at sætte mig ind i tingene og have styr på både produkter, farver og klippeteknikker.

Book tid

Farvesystem

Jeg bruger HP Organic Care Complex farvesystem. Dette system indeholder bl.a. ARGANOLIE som er rig på E-vitamin der hjælper med at styrke hårets elasticitet og tilfører glans. BLÅBÆR der indeholder masser af antioxidanter, som beskytter håret mod oxidativ stress. KÆMPEBAMBUS der styrker håret på grund af sit høje indhold af silica.

Book tid til hårfarve
Produkter

Jeg er meget bevist om at bruge gode produkter som passer på både miljøet, mig selv og dig som kunde, men som stadig gør en forskel på dit hår, så du kan være den pæneste udgave af dig selv.